HSC 004

Ltkr-Brekers

Fooddelicious Catering Service brengt de gast topkwaliteit voor een betaalbare prijs; van champagneontbijt tot volledig verzorgde bruiloft, van personeelsfeest tot een gezellig tuinfeest met vrienden en familie.

Advies
Een goede organisatie, de juiste culinaire invulling en een prachtige locatie maken uw feest tot een groot succes. Of u nu zelf een bijzondere locatie heeft uitgekozen of u heeft ondersteuning nodig bij deze keuze, Fooddelicious kan u daarin adviseren; een verrassende culinaire boottocht, uw feest in een stijlvolle tent, tot een complete bruiloft op een prachtig landgoed. In Nederland zijn er talloze plekken waar u bijvoorbeeld uw droombruiloft, evenement of zakelijke bijeenkomst kunt organiseren.

Aankleding
Of het nu gaat om de aankleding van uw tuinfeest of de bedrijfsruimte, Fooddelicious tovert elke locatie om in de door u gekozen stijl. Van de juiste tafelaankleding tot misschien wel de rode loper, alles kunnen wij voor u regelen wat betreft de juiste uitstraling voor uw cateringlocatie.Behalve voor het verhuren van glas- en servieswerk, kunt u bij ons ook terecht als het gaat om diverse partytenten en meubilair, maar ook voor voor kleinere sfeermakende details, zoals bloemstukken, kaarsen of bijvoorbeeld tuinfakkels. Denk ook eens aan een mooie bar, de garderobe, de juiste kleur tafellinnen… Of die ene sfeerbepalende kroonluchter in het midden van de feestzaal, zeg het maar…
Fooddelicious Catering Service verzorgt het voor. Natuurlijk wel geheel met u in samenspraak en afgestemd op uw gasten in de sfeer zoals u die voor ogen heeft! Van trendy en modern tot nostalgisch en klassiek of misschien denkt u wel aan lounge of wedding white? Bij Fooddelicious is alles mogelijk!

Fooddelicious Catering Service draagt zorg voor uw ideale plaatje en maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag. Bovendien nemen zij het nodige regelwerk uit handen. Het enige wat hun gasten zelf nog hoeven te doen is…… genieten!