Barbeque `Populair`

Diverse populaire vis- en vleesgerechten:

  • Gambaspiesjes met knoflook gegrild.
  • Kipsate met pindasaus.
  • Provençaals gemarineerde steak.
  • Spaanse worsten.

Carpaccio met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en pestodressing
Groene salade met olijven, zeezout en olijfolie. Tomatensalade met mozzarella en basilicum.
Franse tonijnsalade.
Huzarensalade met boerenbeenham.
Zalmsalade met garnalen.
Diverse oerbroden met kruidenboter.
Koude sausjes.

Prijs per persoon € 21,50

Barbeque `Delicious`

Diverse luxe spiesjes:

  • Gambaspiesjes in knoflook gemarineerd met oosterse saus.
  • Lamskoteletten met rozemarijn en tijm.
  • Ossenhaas met gerookt spek en ui.
  • Kip-pesto spiesje.

Crostini`s met tartaar van tonijn.
Wilde Zeeuwse oesters met peper en citroen.
Vitello tonato met rucola en olijfolie.
Carpaccio met pijnboompitten,Parmezaanse kaas en pestodressing.
Groene salade met olijven,zeezout en olijfolie.
Tomatensalade met mozzarella en basilicum.
Garnalensalade met avocado.
Boter,olijven en zongedroogde tomaat.
Diverse luxe oerbroden.
Koude sausjes.

Prijs per persoon € 26,50

Barbeque `Grill & Salads`

Diverse populaire vis- en vleesgerechten:

  • Gambaspiesjes met knoflook gegrild.
  • Kipsate met pindasaus.
  • Spaanse worsten.
  • Ambachtelijke runderhamburgers.

Tomatensalade met mozzarella en basilicum.
Franse tonijnsalade.
Huzarensalade met boerenbeenham.
Zalmsalade met garnalen.
Stokbrood met kruidenboter.
Koude sausjes.

Prijs per persoon € 18,50

Barbeque `Mediterraan`

Diverse Mediterrane vis- en vleesgerechten:

  • Gambaspiesjes in knoflook gegrild.
  • Kipfilet met rozemarijn en tijm.
  • Provençaals gemarineerde entrecote.
  • Zwaardvis met salie en tomatensaus.

Vitello tonato met rucola en olijfolie.
Carpaccio met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en pestodressing.
Groene salade met olijven,zeezout en olijfolie.
Tomatensalade met mozzarella en basilicum.
Franse tonijnsalade.
Boter,olijven en zongedroogde tomaat.
Diverse luxe oerbroden.
Koude sausjes.

Prijs per persoon € 24,50

Belegde broodjes ( vanaf 20 stuks )

Gesorteerde harde broodjes:
· Boeren beenham met mosterddressing.
· Oude kaas met tomaat en rucola.
· Rosbief met gemalen peper.
· Zalmsalade met ei.
· Franse tonijnsalade.

Prijs per broodje € 2,50

Luxe belegde broodjes ( vanaf 20 stuks )

Gesorteerde luxe harde broodjes:
· Zalm met bieslook roomkaas en kappertjes.
· Carpaccio met Parmezaanse kaas en pestodressing.
· Kalkoen, bacon, sla en mosterddressing.
· Garnalensalade met bosui en taugé.
· Pommodorietomaat, mozzarella, rucola en pesto.

Prijs per broodje € 3,25

Luxe sandwiches `Delicious` ( vanaf 20 stuks )

Diverse luxe sandwiches:
· Schotse gerookte zalm en roomkaas.
· Carpaccio met pijnboompitten en pestodressing.
· Buffelmozzarella met pommodorietomaat en rucola.
· Old Amsterdam en pittige mosterddressing.
· Franse tonijnsalade.

Prijs per sandwich € 2,75

High-tea `Delicious`

Originele Engelse high-tea bestaande uit:

· Luxe sandwiches van boterbrood met kruidenkaas en belegd met schotse gerookte zalm.
· Luxe tarwe sandwiches met Old Amsterdam kaas en pittige mosterddressing.
· Luxe sandwiches met buffelmozzarella en tomaat.
· Luxe sandwiches met carpaccio en pestodressing.
· Home made Muffins.
· Verse aardbeien met licht geslagen room.
· Diverse petitfours.
· Home made Apple pie.
· Chocolade brownies.
· Diverse theesoorten.
· Koffie.

Het geheel zal op luxe servies en in etagères geleverd worden.

Prijs per persoon € 16,75

Lunch `Delicious`

Diverse luxe sandwiches:
· Schotse gerookte zalm en roomkaas.
· Carpaccio met pijnboompitten en pestodressing.
· Buffelmozzarella met pommodorietomaat en rucola.
· Old Amsterdam en pittige mosterddressing.

Crostini`s met tartaar van tonijn.
Wilde Zeeuwse oesters met peper en citroen.
Vitello tonatorolletjes.
Groene salade met olijven, zeezout en olijfolie
Tomatensalade met rode ui en balsamicodressing.
Diverse luxe oerbroden.
Boter, olijven en zongedroogde tomaat.

Prijs per person € 19,50

Lunch `sandwich & salad`

Diverse luxe sandwiches:
· Schotse gerookte zalm en roomkaas.
· Carpaccio met pijnboompitten en pestodressing.
· Buffelmozzarella met pommodorietomaat en rucola.
· Old Amsterdam en pittige mosterddressing.
· Franse tonijnsalade.

Keuze uit diverse, rijkelijk gevulde salades:
· Tomatensalade met balsamicodressing.
· Groene salade met olijven, zeezout en olijfolie.
· Garnalensalade met ceasardressing.
· Oosterse kipsalade.
· Noedelsalade met verse tonijn in sesam.

Diverse luxe oerbroden met boter en tapenade.

Prijs per persoon € 13,50

Lunch `soup & sandwich`

Diverse luxe sandwiches:
· Schotse gerookte zalm en roomkaas.
· Carpaccio met pijnboompitten en pestodressing.
· Buffelmozzarella met pommodorietomaat en rucola.
· Old Amsterdam en pittige mosterddressing.
· Franse tonijnsalade.

Keuze uit diverse soepen:
· Pommodoriesoep.
· Spinaziesoep.
· Kreeftensoep.
· Uiensoep.
· Geroosterde paprikasoep.

Prijs per persoon € 12,50

Diner `Populair`

3-gangen diner bestaande uit:

· Vitello tonato met rucola, olijven en zongedroogde tomaat.
· Ierse ossenhaas met peperjus, aardappeltaart en bospaddenstoelen.
· Crème brulee met vanille-ijs en gemarineerde aardbeien.

Dinermenu`s worden geserveerd met brood, boter, tapenade en olijven.

Prijs per persoon 3-gangen € 31,50

Diner `Delicious`

Uitgebreid 5 gangen diner met de volgende gerechten:

· Carpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaaskrullen en pestodressing.
· Cappuccino van kreeft met schuimige room.
· Kabeljauw omwikkeld met gerookt spek en beurre-blanc.
· Ierse ossenhaas met truffeljus, aardappeltaart en bospaddenstoelen.
· Crème brulee met vanille-ijs en gemarineerde aardbeien.

Dinermenu`s worden geserveerd met brood, boter, tapenade en olijven.

Prijs per persoon 5-gangen € 42,50

Diner `Frans`

· Gerookte eendenborst met walnotendressing en rucola.
· Bisque van kreeft en garnalen.
· Tournedos met bearnaisesaus en rozevalaardappel.
· Tartte tatin van appel met vanille-ijs, vanilleroom en sherrystroop.

Dinermenu`s worden geserveerd met brood, boter, tapenade en olijven.

Prijs per persoon voor 4-gangen € 37,50

Diner `Mediterraan`

4-gangen diner met de volgende gerechten:

· Vitello tonato met rucola, olijven en zongedroogde tomaat.
· Bisque van kreeft en garnalen.
· Gegrilde entrecote met rozemarijnaardappel en gegrilde groenten.
· Tarte tatin van appel met vanille-ijs, vanilleroom en sherrystroop.

Dinermenu`s worden geserveerd met brood, boter, tapenade en olijven.

Prijs per persoon voor 4-gangen € 36,50

Diner `Poisson`

Speciaal samengesteld voor de visliefhebber,4-gangen bestaande uit:

· Cannelloni van zalm en Hollandse garnalen.
· Cappuccino van kreeft met schuimige room.
· In de Champagne gemarineerde zalm met beurre-blanc en mousselinepuree.
· Tarte tatin van appel met vanille-ijs, vanilleroom en sherrystroop.

Dinermenu`s worden geserveerd met brood, boter, tapenade en olijven.

Prijs per persoon voor 4-gangen € 36,50

Buffet `Delicious` 1

Combinatie van een soep en een hoofdgerecht:

Soepen
U heeft keuze uit de volgende soepen:
· Champignonsoep.
· Pommodoriesoep met basilicum.
· Geroosterde paprikasoep.
· Milde kerriesoep met kip.

Warme gerechten
· Garnalenspiesjes met knoflook gegrild.
· Kipsate met pindasaus.
· Chinese rijst.
· Seizoensgroente.

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met brood en boter.

De kosten van dit buffet bedragen € 19,50 p.p.

Buffet `Delicious` 2

Diverse populaire vis- en vleesgerechten:

Koude gerechten
Carpaccio met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en pestodressing.
Groene salade met olijven, zeezout en olijfolie.
Tomatensalade met mozzarella en basilicum.
Franse tonijnsalade.
Huzarensalade met boeren beenham.
Zalmsalade met garnalen.

Warme gerechten
· Garnalenspiesjes met knoflook gegrild.
· Yaki-tori kipsate met pindasaus.
· Chinese rijst.
· Seizoensgroenten.

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met brood en boter.

De kosten van dit buffet bedragen € 21,50 p.p.

Buffet ‘Delicious’ 3

Koude gerechten
· Verschillende gerookte vissoorten zoals: forel, makreel en heilbot
· Mossel-haring salade in zure roomsaus.
· Franse tonijnsalade.
· Huisgemaakte paté met madagaskar-uitjes.
· Spaanse ham met frisse meloen en frambozendressing.
· Salade van gerookte kip met kerrie en taugé.
· Ambachtelijke huzarensalade, eitjes gevuld met luchtige mousse.

Warme gerechten
· Gekruid warm vlees in champignon-roomsaus en seizoensgroente.
· Zalm in kreeftensaus en gestoofde groenten.
· Indonesische `yakitori`kipsaté.
· Warme aardappeltaart gegratineerd met kaas.

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met stokbrood, roomboter, kruidenboter en verschillende sauzen.

De kosten van dit buffet bedragen € 24,50 p.p.

Buffet ‘Delicious’ 4

Diverse Mediterrane vis- en vleesgerechten:

Koude gerechten
Vitello tonato met rucola en olijfolie.
Carpaccio met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en pestodressing.
Groene salade met geroosterde paprika, olijven, zeezout en olijfolie.
Tomatensalade met mozzarella en basilicum.
Diverse Spaanse worstsoorten.
Franse tonijnsalade met haricot-verts.
Diverse Franse kaassoorten.
Boter, ansjovisolijven, aiolie en zongedroogde tomaat.
Diverse mediterrane broden.

Warme gerechten
· Gambaspiesjes in knoflook gegrild.
· Kipfilet met rozemarijn en tijm.
· Provençaals gemarineerde lamskoteletten.
· Zalm met salie en tomatensaus.

De kosten van dit buffet bedragen € 26,50 p.p.

Buffet ‘Delicious’ 5

Spaans tapas buffet:

Soepen:
· Keuze uit Gazpacho of knoflooksoep.

Koude gerechten:
· Diverse Spaanse worstsoorten.
· Mediterrane salade.
· Ensalada Russa, aardappel, tonijn en ei.
· Ensalada Basque, met tomaat, komkommer en paprika.
· Manchego kaas met kweeperengelei.
· Asperges met serranoham.
· Boquerones, gemarineerde sardines.
· Gemarineerde geitenkaas.
· Ansjovisolijven en zongedroogde tomaat.

Warme gerechten:
· Paella van vis en/of vlees.
· Zalm met een saus van geroosterde paprika.
· Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus.
· Kip Catalaan met knoflookjus.

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met aiolie, tapenade, olijfolie en olijvenbrood.

De kosten van dit buffet bedragen € 26,50

*Extra huisgemaakte sangria € 2,50 per glas

Buffet “Delicious ” 6

Koude visgerechten
· Zalmpaté met spinazie en pestodressing.
· Gerookte vissoorten zoals zalm, forel en makreel.
· Hawaïaanse salade van garnalen en ananas.
· Hollandse Nieuwe met uitjes en radijs, “lekker ouderwets”
· Tomaatjes gevuld met Provençaalse garnaaltjes

Koude vleesgerechten
· Gebraden rosbief en fricandeau met echte Duitse aardappelsalade.
· Groot assortiment van patés met bijpassende sausjes.
· Bourgondische vleesschotel.
· Eitjes gevuld met luchtige mousse.
· Vitello tonato met zongedroogde tomaat en kappertjes.

Salades
· Ambachtelijke waldorf-salade.
· Ambachtelijke huzarensalade.
· Diverse soorten rauwkost.
· Pasta-salade op Milanese wijze.
· Salade Niçoise.

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met stokbrood, roomboter, kruidenboter en verschillende sauzen.

De kosten van dit buffet bedragen € 29,50 p.p.

Buffet ‘Delicious’ 7

Koude visgerechten
· Verschillende gerookte vissoorten zoals zalm, paling en forel.
· Huisgemaakte vispaté van diverse soorten vis.
· Hollandse salade van garnalen en mosselen op pikante wijze.

Koude vleesgerechten
· Ambachtelijke waldorfsalade met noten en gerookte kipfilet à la chef.
· Gebraden rosbief en fricandeau door aarappelsalade samengebracht.
· Paté-mousse van de eend met spekjes, zeer verassend.
· Spaanse ham met meloen en frambozendressing.

Salades
· Ambachtelijke huzarensalade.
· Pastasalade op Milanese wijze.
· Gevulde eitjes met luchtige mousse.

Warme gerechten
· Boeuf Stroganoff, gestoofd rundvlees in paprikasaus.
· Kip-kerrie op verrassende wijze, met een vleugje kaneel.
· Zeebanket van diverse zeevruchten met kreeftensaus verrijkt.
· Aardappeltaart, gegratineerd met kaas.
· Indische kerrie rijst.

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met stokbrood, roomboter,
kruidenboter en verschillende sauzen.

De kosten van dit buffet bedragen € 34,50 p.p.

Buffet “Delicious ” 8

Visgerechten
· Sashimi rolls van tonijn op Oosterse wijze.
· Verschillende gerookte visbonbons van zalm, paling en forel.
· Huisgemarineerde zalm met dille saus.
· Hollandse garnalen en avocado op pikante wijze.

Vleesgerechten
· Vitello tonato met kappertjes en gedroogde tomaat.
· Waldorfsalade met noten en gerookte kipfilet à la chef.
· Gebraden rosbief en fricandeau door aardappelsalade samengebracht.
· Diverse soorten pate`s met gemarineerde uitjes.
· Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas en pesto dressing.

Salades
· Caesar salad met look croutons.
· Huzarensalade, klassiek bereid.
· `Caprese` met pommodorietomaat, mozarella en basilicum.
· Anti pasta salade van paprika, gegrilde courgette, aubergine en feta.
· Mixed Salad van groene slasoorten en French dressing.

Warme gerechten
· Boeuf Stroganoff, ossenhaaspuntjes in paprikasaus
· `Yakitori`kipsaté
· Grote garnalen en zalm in tomatensalsa en basilicum
· Aardappeltaart met kaas gegratineerd
· Indische kerrie rijst met oosterse groente

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met diverse broodsoorten, roomboter, kruidenboter, tapenade, olijven en verschillende sauzen.

De kosten van dit buffet bedragen € 34,50 p.p.

Buffet “Delicious ” 9

Koude visgerechten
· Verschillende gerookte visbonbons van paling, forel, zalm en makreel.
· Hollandse garnalen met avocado en pikant tintje, als cocktail geserveerd.
· In champagne gemarineerde zalmmootjes met zalmsalade.
· Hollandse Nieuwe sushi met een bietensalade en bieslook.

Koude vleesgerechten
· Luxe paté mousse en gerookte eendenborstfilet.
· Voorjaarssalade van Lamsham en aardappelsalade.
· Spaanse worstsoorten met gevulde pepers, anjovisolijven en zongedroogde tomaat.
· Crostini’s van Ganda ham met mozzarella en snoep tomaatjes.
· Rundercarpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaas en pestodressing.

Warme visgerechten
· Gambaspiesjes met noodles en voorjaarsgroente.
· Gegratineerde Kabeljauwfilet met stoofgroentes.

Warme vleesgerechten
· Varkenshaas met champignonroomsaus.
· Ossenhaas in Stroganoff saus.
· Aardappeltaart, gegratineerd met kaas.
· Ratatouille van verschillende groentes.

Salades
· Caesar salad met look croutons.
· Ambachtelijke huzarensalade, klassiek bereid.
· `Caprese` met pommodorietomaten, mozarella en basilicum.
· Anti pasta salade van paprika, asperge en courgette.
· Mixed Salad van groene slasoorten en French dressing.

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met diverse broodsoorten, roomboter, kruidenboter, tapenade, olijven, aiolie en verschillende sauzen.

De kosten van dit buffet bedragen € 39,50 p.p.

Buffet “Delicious” 10

Koude visgerechten:
· Luxe cocktail van kreeft.
· Wilde Zeeuwse oesters met citroen.
· Sushi assortiment.
· Cannelloni van zalm en Hollandse garnalen.

Koude vleesgerechten
· Lolly`s van geitenkaas en serranoham.
· Gerookte runderlende met spekjes, nootjes en croutons.
· Tartaar van ossenhaas met truffelmayonaise.
· Vitello tonato met kappertjes en olijven.

Salades:
· Ceasarsalad met Parmezaanse kaas en garnalen.
· Mediterrane salade met feta, zongedroogde tomaat en olijven.

Warme visgerechten:
· Gebakken knoflookgamba`s in pikante saus.
· In Champagne gemarineerde zalm met kreeftensaus.

Warme vleesgerechten:
· Ossenhaas met bospaddenstoelen en truffeljus.
· Gemarineerde lamskoteletten met saliejus.
· Quiche van bacon en Gruyère kaas.
· Seizoensgroente.

De kosten van dit buffet bedragen € 47,50 p.p.

Luxe koude hapjes ( vanaf 40 stuks )

Een selectie luxe koude hapjes:
Canapé met truffel patémousse.
Crostini met serranoham en tapenade.
Carpacciorolletje, gevuld met oosterse groenten.
Huisgemaakte sushi.
Cannelloni van gerookte zalm en Hollandse garnalen.
Wrap met gerookte kalkoen en roomkaas.
Vitello tonatorolletje.
Geschroeide tonijn met sesam en wasabi.

Prijs per hapje € 1,60

“Delicious” Bites ( vanaf 40 stuks)

Een selectie amusegerechtjes:
· Crème van tonijn met een sesamstengel.
· Tartaar van ossenhaas met truffel.
· Mousse van kreeft met kreeftengelei.
· Gerookte eendenborst met mangochutney.
· Lolly van geitenkaas met serranoham.
· Gemarineerde zalm met dilleroom.
· Bloody Mary oester.
· Garnalenmousse met bieslook.
· Roomkaas met ananas.

Delicious bites worden geserveerd op luxe amuse servies.

Prijs per amusegerechtje € 3,00

Mediterrane tapas (vanaf 10 personen )

Een selectie tapas:
Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus en basilicum.
Piri Piri garnalen.
Aardappelwedges met aioli.
Catalaanse kippenvleugels.
Warme Spaanse worstjes.
Gevulde pepers
Diverse Spaanse worstsoorten
Ansjovis olijven
Zongedroogde tomaat
Spaans brood

Prijs per persoon € 8,50